dilluns, de desembre 29, 2008

En blanc i negre


A causa d'aquestes festes nadalenques i de la reposició de pel.lícules clàsiques em persegueix quasi cada dia Robert Mitchum. No el trobo atractiu ni res d'això, sino més aviat de poc de fiar però bo al cap i a la fi. El cas és que només hi ha una pel.lícula d'ell que recordi el títol "La nit del caçador" però no, aquesta l'he vist massa vegades. De totes formes aqui queda el meu petit homenatge aveure si marxa..

5 comentaris:

Ícar ha dit...

Si pobre, més soso que un "bocadillo de grava"

Eva ha dit...

Je,je,je!

Trini González Francisco ha dit...

Jo sóc una incondicional dels classics del cinema americà. Tant li fa el gènere, però val a dir que a aquest bon home no l'he acabat d'engolir mai, sempre se m'ha quedat mig entravessat al gargamelló. No sé si serà perquè sempre m'ha recordat un cosí amb qui mai m'he fet gaire i que és un embafat prepotent que es creu posseïdor de la veritat absoluta. Potser sí que és per això que mai he vist amb bons ulls el pobre d'en Robert...

el Mèlich ha dit...

Vigila que pel plus (+)estan fent "Con el llegó el ecándalo" Home from the Hill) Una de les seves millors intrepretacions.
http://www.filmaffinity.com/es/film691603.html
No sigueu dolentes el "Michum" feia embadalir moltes dones d'aquella època. Era dels rostres del "clotet" a les barres com el K. Douglas, pare del Michael.


bones festes
Des del Penedès

Eva ha dit...

Mèlich no tinc plus company, i no sóc dolenta amb el "Mitchum", m'encanta ell i tota la penya dels clotets a la cara.Aisss!! Et faria una llista desde William Holden fins a Bogart!!
Sóc una fanàtica de les pelis clàssiques.
Muah!!